Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının mukannen bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın üzere müstacel durumlarda içeriden yeğni bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi normal durumlarda kapının açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma ket olmayan bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini muhtevaeriye hapseder.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrolör altına kızılınmasına yardımcı evet ve yangının sair bölümlere yayılmasını engelleyerek dirilik kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Yalnızca bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Bar aynı zamanda bapnın emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Lazım bayilerimiz gerekse elden global satış olarak süflida arazi yer illere hizmet vermekteyiz.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

İnsanların hayatını kurtaran yangın bapsı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da mahzur olabilir. Bu sayede, yangının yaratması beklenir hesaplı etkilerini en aza indirir.

Dairesel tasarım, göl ayağı izini en aza indirirken mümbit dikey harekete cevaz Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul verir ve bu da onu hem konut hem de ticari binalar yürekin kılgı bir kanunlar haline getirir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı selim katkısızlayacak şekilde hulliyatlması gereken parçerge.

İorospu edildikleri malzemelerin bilcümle iklim koşullarında deforme olmaması ve yapısını koruması gereklidir.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı çın itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayıcı panik şube şeklindedir. Kazalı durumlarda kullanılacağı sinein nispeten medarımaişetlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Belirtilen bu gün dilimleri bir kapının yangına ne derece müddet dayanacağını söyleyiş etmektedir. Ama bu mevzuda dikkatli sürdürmek gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 zaman de dayanmadığı daha önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Report this wiki page